GÅR FOR TRIPPEL: Onsdag vant Juventus-spillerne Alessandro Matri og Leonardo Bonucci den italienske cupen, etter allerede å ha sikret seg serietittelen. Nå vil Torino-laget ta Barcelona i Champions League-finalen også. EPA/ALESSANDRO DI MEO
GÅR FOR TRIPPEL: Onsdag vant Juventus-spillerne Alessandro Matri og Leonardo Bonucci den italienske cupen, etter allerede å ha sikret seg serietittelen. Nå vil Torino-laget ta Barcelona i Champions League-finalen også. EPA/ALESSANDRO DI MEOVis mer

Juventus-stjernene sultne på mer suksess

- Nå står Barcelona snart for tur.

Serie A og Coppa Italia er i boks. Nå tror Juventus-stjernene på seier mot Barcelona.

For etter onsdagens 2-1-seier mot Lazio i cupfinalen, øyner Juventus trippelsuksess denne sesongen. 6. juni venter Barcelona, som er favoritt, i Champions League-finalen i Berlin.

- Det var viktig for oss å vinne klubbens tiende cupgull. Det gir et løft foran det som blir en veldig spesiell finale, sier veteranen Andrea Pirlo.

- Herlig. Et trofé vi virkelig ønsket oss. Vi har vunnet serien, cupen og nå går vi for mesterligaen også, sier reservekeeper Marco Storari, som sto i onsdagens cupseier.

Vant for tiende gang Matchvinner Alessandro Matri er også høyt oppe. Han avgjorde mot Lazio sju minutter inn i første ekstraomgang.

- Selvfølgelig er det en god følelse for meg personlig, men det er også fantastisk for klubben å vinne Coppa Italia for tiende gang. Nå står Barcelona snart for tur. Vi vet at de er et godt lag, men vi angriper kampen med forhåpninger og vilje til å vinne den, sier Matri.

Ikke lett Stefan Daniel Radu ga Lazio ledelsen på Olimpico etter bare fire minutter, mens Giorgio Chiellini utlignet etter elleve minutter. Ekstraomganger måtte til for å skille lagene.

- Det er ikke lett å vinne både ligaen og cupen. Nå får vi se hva som venter oss i den neste finalen, sier Juve-trener Massimiliano Allegri om supermøtet med Barcelona.

Stilnet kritikken Han overtok etter suksesstrener Antonio Conte sist sommer. Kritikerne var mange da den tidligere Milan-treneren overtok den seiersvante Torino-klubben. Nå er kritikken stilnet.

Juventus hadde ikke vunnet Coppa Italia siden 1995.

- Vi har ventet i 20 år på dette. Vi ønsket det sterkt. Det er noen uker igjen til finalen i Berlin, så la oss feire dette, sier forsvarskjempen Chiellini.

(NTB)