KARANTENE: Carlos Tevez går glipp av helgas kamp mot Napoli, og spissduellen mot Gonzalo Higuain, som trolig får VM-plass i stedet for ham. Foto: Di Marco, EPA / NTB Scanpix
KARANTENE: Carlos Tevez går glipp av helgas kamp mot Napoli, og spissduellen mot Gonzalo Higuain, som trolig får VM-plass i stedet for ham. Foto: Di Marco, EPA / NTB ScanpixVis mer

Juventus uten Tevez i toppkampen

Men på stø gullkurs. Bare spenning i to av fem toppligaer.

Juventus nærmer seg seriegullet, men må stille uten toppscorer Carlos Tevez i søndagens bortekamp mot tabelltreer Napoli.

Tevez scoret begge målene i 2-1-seieren mot Parma onsdag, men må stå over kampen på San Paolo på grunn av gule kort.

- Carlos er ikke tilgjengelig, men det betyr bare at noen andre får hans plass. Vi føler oss avslappet, spesielt etter den strålende seieren mot Parma, sier Juventus-trener Antonio Conte.

Neppe VM-tur Tevez har scoret 18 seriemål denne sesongen. Pablo Daniel Osvaldo, Sebastian Giovinco og Fabio Quagliarella kjemper om å erstatte den argentinske spissen i helgen.

Fansen blir snytt for duellen mellom Tevez og Napolis argentinske storscorer Gonzalo Higuain (14 mål). Alt tyder på at Higuain får VM-tur i sommer, mens Tevez har til gode å bli tatt ut på landslaget av Alejandro Sabella.

- Det er ikke min oppgave å ringe ham for å overtale ham. Dersom jeg ikke blir tatt ut, reiser jeg på badeferie med familien, sier Tevez.

For mange lag Samtidig mener Antonio Conte at 20 lag er for mange i Serie A. Juventus er eneste gjenværende italienske lag i europacupene.

- Vi føler et press på Juventus siden vi igjen er det eneste laget som fortsatt representerer Italia. Jeg mener fortsatt at 20 lag i serien ikke er bra, for det blir ingen tid til hvile og det fører bare til flere skader, sier Conte.

Juventus leder hele 14 poeng foran toer Roma, som møter Sassuolo på bortebane søndag.

(NTB)