Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juventus vant i Buffons første kamp siden VM

Reiste seg etter flere stygge smeller.

JuvSAVNET: Gianluigi Buffon var endelig tilbake for Juventus i kveld.Foto: SCANPIX/AP/Alberto Ramella)
JuvSAVNET: Gianluigi Buffon var endelig tilbake for Juventus i kveld.Foto: SCANPIX/AP/Alberto Ramella) Vis mer

Gianluigi Buffon spilte sin første kamp siden VM da Juventus reiste seg etter flere stygge smeller den siste tiden.

Catania ble slått 2-0 i cupens åttedelsfinale, og Juventus er klar for kvartfinale mot vinneren av neste ukes byderby mellom Roma og Lazio.

I serien har Juventus fått en marerittstart på det nye året med 1-4 mot Brescia og 0-3 mot Napoli, men med Buffon tilbake mellom stengene framsto laget som tryggere.

Det startet riktignok dårlig da Luca Toni måtte ut med kneskade allerede etter et drøyt kvarter, men så løsnet det. Milos Krasic scoret ledermålet i det 34. minutt på innlegg fra Alessandro Del Piero, og Simone Pepe fastsatte resultatet tidlig i annen omgang.

Cupen er trolig siste sjanse til å vinne noe denne sesongen, og trener Luigi Delneri mønstret sitt bete lag i cupkampen. Buffon gjorde sitt etterlengtede comeback etter skiveutglidningen som rammet ham under VM i Sør-Afrika.

Inter, Palermo og Parma er også kvartfinaleklare i cupen, mens de fire siste kampene i åttedelsfinalen spilles neste uke.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media