Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juventus vant sin fjerde strake

Slo Livorno 2-0.

SUSER VIDERE: David Trezeguet og Vincenzo Iaquinta jubler etter at sistnevte scoret mot Livorno. Nå har den gamle dame fire strake seiere i italiensk serie A. Foto: Massimo Pinca / AP.
SUSER VIDERE: David Trezeguet og Vincenzo Iaquinta jubler etter at sistnevte scoret mot Livorno. Nå har den gamle dame fire strake seiere i italiensk serie A. Foto: Massimo Pinca / AP. Vis mer

||| Juventus tok sin fjerde seier av like mange mulige i serie A da Livorno ble sendt hjem med 2-0 lørdag.

Vincenzo Iaquinta og Claudio Marchisio scoret målene, men igjen fortjener Gianluigi Buffon i målet en stor del av æren for seieren.

— Dette er definitivt en god periode for meg, sa Buffon, som storspilte bakerst i et reservepreget Juventus-lag som manglet blant andre Fabio Cannavaro, Diego og Alessandro Del Piero.

Iaquinta nikket inn et overlegg fra Mauro Camoranesi allerede i kampens 8. minutt, og etter en halvtime scoret Marchisio etter forarbeide av samme mann.

Ettersom Buffon stoppet alt som kom var poengene i havn.

Juventus er alene på tabelltopp med maksimal poengpott, men kan søndag få selskap av byrivalene Genoa og Sampdoria som også er uten poengtap før sine kamper i den fjerde serierunden.

Napoli spilte i lørdagens første kamp 0-0 mot Udinese.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling