Juventus vil ha Carew

MARIENLYST (Dagbladet): EM-kvalik U21, Norge - Albania 4- 1. John Carew (19) kan være på vei til Italia. Etter Carews tre scoringer mot Slovenia sist fredag kom henvendelsen fra Juventus. I går scoret han et nytt hattrick. Og søndag kommer Juventus til Norge og ser John Carew mot Tromsø på Bislett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vålerengas klubbleder Jon H. Nordbrekken røpet litt før kl. 23 i går kveld Juventus' interesse for John Carew til Dagbladet. Juventus ringte før gårsdagens kamp.

- Det har vært snakk om Juventus, sier Nordbrekken, og forteller at den italienske mesterklubben har ringt Carew-agent Per A. Flod, og meldt sin ankomst til Norge til helga. De kommer til Bislett for å se nye Carew-herjinger mot Tromsø. Lysten på stortalentet er nok ikke mindre etter en ny Carew-trippel i går.

- De har ikke kommet med noe konkret tilbud ennå, men de har ham i kikkerten, sier Nordbrekken.

- Hva gjør Vålerenga om tilbudet kommer?

- Det får vi gå til med et åpent sinn, sier Nordbrekken, som hadde 22 beskjeder på mobilen da Dagbladet fortalte om Carews herjinger med albanerne i går.

- Herregud. Sa Nordbrekken.

I sommer anslo Nordbrekken en salgssum på Carew til 70 millioner kroner.

Flere klubber

Carew-agent Per A. Flod er slett ikke glad for at Nordbrekken røper Juventus-interessen. Han vil ikke høre snakk om verken Juventus, eller - for den saks skyld - navn på andre storklubber. Men han sier så pass:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer