Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaasa aktuell for England

Vålerenga-angriperen Kjell Roar Kaasa (32) er såkalt Bosman-spiller etter 1. desember. Da får den nye klubben kjøpt ham gratis. - Jeg sonderer terrenget både i Tippeligaen og utenlands. To engelske og en tysk klubb er aktuelle, sier Kaasa.

De engelske klubbene spiller i 1. divisjon, den tyske klubben i 2. Bundesliga.

- Tyskerne skal bestemme seg i løpet av noen dager. De engelske klubbene har lengre svarfrist, sier Kjell Roar Kaasa foran sitt 10. klubbskifte som seniorspiller.
Siden han reiste fra Drangedal, har han scoret rundt 250 seriemål for Kjosen, Bøler, Skeid, Kongsvinger, Lyn, Rosenborg, Stabæk og Vålerenga.

- Jeg har fortsatt mye å gi som fotballspiller. Det er for tidlig å trappe ned i lavere divisjoner. Enten fortsetter jeg i tippeligaen, eller reiser utenlands. Sjansene for at jeg havner enten i England eller Tyskland, anser jeg som 50- 50, sier han.

Torsdag er han Vålerenga-spiller for siste gang, i den avgjørende 2. rundekampen i cupvinnercupen mot Besiktas i østre Istanbul. Vålerenga vant 1- 0 på Ullevaal, etter scoring av Bjørn Arild Levernes.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling