Kaasa i særklasse

ULLEVAAL (Dagbladet): Lyn- Eik 7- 0. 1. juni fikk Kjell Roar Kaasa (33) fyken i Vålerenga. Nå blomstrer han i Lyn. I går scoret Kaasa tre og la to målgivende pasninger. Neste år håper han på comeback i Tippeligaen med Lyn.

Siden debuten mot Haugesund 13. juni har måltjuven fra Drangedal lagd 13 mål for Lyn - ni i serien, fire i cupen.

- Hver kamp framover blir en krig. Selv gjør jeg så godt jeg kan. Av og til er jeg helt utafor, andre ganger klaffer alt.

- Totalt sett har jeg nok fått en oppsving siden klubbskiftet 1. juni, sier Kjell Roar Kaasa til Dagbladet.

Mer å gå på

Selv om Lyn holdt lekestue i går, mener 33-åringen at laget har mer å gå på.

- Offensivt kan vi bli enda bedre. Selv om vi scoret sju, tok vi ikke ut vårt beste i går. Det må vi gjøre hvis det skal bli opprykk. Med Hødd borte, Haugesund hjemme, Sogndal borte, Byåsen hjemme og Bryne borte er det fortsatt langt fram, sier Kaasa.

Lyn-trener Vidar Davidsen er mest opptatt av at laget fungerer.

- Kjell Roar er bra når han blir spilt god. I går fikk vi utnyttet både duell- og gjennombruddsstyrken hans. Det viktigste var likevel at laget gjorde en kanonmatch uten Espen Haug, som har strekk. Dagens Lyn-stall har mange spillere som presterer, sier Vidar Davidsen.

Hvis Lyn rykker opp, håper Davidsen å forsterke A-stallen med både finner og svensker. Også Eik-spissen Kristian Bye-Andersen er ønsket av Lyn, som i teorien kan bli Oslos eneste tippeligalag neste sesong.