Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaasa tapte i trenerdebuten

Lyn-spilleren Kjell Roar Kaasa var hjelpetrener for Klæbu på Ekebergsletta i dag. Selv med rutinerte Kaasa på sidelinja ble det 1-4 tap mot Tjørvåg.

- Det er kjempegøy å være her oppe. Alle spillerne er utrolig engasjert og gir alt, sier Kjell Roar Kaasa til Dagbladet.no.

Sjøl har Lyn-spilleren deltatt i Norway Cup to ganger.

- Jeg var med for Drangedal som guttespiller. Den ene gangen kom vi til 32-delsfinalen. Et annet år kom vi til kvartfinalen, og ble slått ut på cornere - det var bittert husker jeg, sier Kaasa.

Lyn-spillerne var på plass på sletta i dag. De hadde mer enn nok å gjøre som dommere, autografskrivere og hjelpetrenere.

Lyn leder 1. divisjon soleklart. 12 poeng er det ned til Strømsgodset på andreplass. Til Sogndal på tredjeplass skiller det 14 poeng.

Nå er det full fart mot Tippeligaen?

- Det skal mye til å rote bort dette. Vi må nesten kollapse hvis dette ikke skal gå. Allikevel er det viktig å kun konsentrere seg om den neste oppgaven - det har vi gjort til nå.

Hvor mange forsterkninger trenger dere for å gjøre det bra i Tippeligaen?

- Vi trenger en spiller i hver lagdel. Men vi har en bred og god stall i dag. Vi vokser med bedre motstandere. Vi tapte riktignok 0-3 mot Moss cupen, men da var vi slitne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media