Kaepernick holdt hodet kaldt i 25 minusgrader

49ers videre i NFL-sluttspillet på bekostning av Packers.

STORSPILTE: Quarterback Colin Kaepernick avgjorde for San Francisco 49ers med sin evne til å løpe med ballen i sluttspillseieren mot Green Bay Packers. Foto: Mike DiNovo, USA Today Sports / Reuters / NTB Scanpix
STORSPILTE: Quarterback Colin Kaepernick avgjorde for San Francisco 49ers med sin evne til å løpe med ballen i sluttspillseieren mot Green Bay Packers. Foto: Mike DiNovo, USA Today Sports / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Da han ikke lyktes med kastarmen, brukte Colin Kaepernick hodet og beina til å føre San Francisco 49ers videre i NFL-sluttspillet søndag.

Tre ganger i kritiske faser tok Kaepernick beina fatt og løp med ballen slik at gjestene kunne fortsette angrep som endte med poeng i 23-20-seieren over Green Bay Packers.

- Han innfridde i situasjonene hvor alt sto på spill, hvor det var aller viktigst. Det er Kaepernick-tøffhet. Det var ganske fenomenalt, sa en imponert hovedtrener Jim Harbaugh etter kampen.

I første halvdel banet Kaepernicks løp på 42 yards vei for et touchdown som ga Niners ledelsen 13-7. Etter at Packers vendte kampen og gjestene lå under 13-17, løp Kaepernick 24 yards og holdt liv i et angrep som ga laget ledelsen 20-17.

Packers utlignet til 20-20, men i kampens siste angrep gjorde Kaepernick det igjen. Laget trengte åtte yards for å fortsette angrepet, og holdet var for langt for å forsøke et trepoengspark. Kaepernick unngikk forsvarerne som stormet mot ham og gjorde et bueløp som ga Niners 11 uvurderlige yards.

Tre sekunder før slutt sparket Phil Dawson vinnerpoengene fra 33 yards.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer