- Kåfjord ferdig som president

Inne i sin siste periode, melder TV 2.

SNART OVER? Generalsekretær i Norges Fotballforbund, Karen Espelund, og fotballpresident Sondre Kåfjord på tribunen før VM-kvalifiseringskampen i Makedonia. Nå kan det gå mot store endringer i forbundet.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX .
SNART OVER? Generalsekretær i Norges Fotballforbund, Karen Espelund, og fotballpresident Sondre Kåfjord på tribunen før VM-kvalifiseringskampen i Makedonia. Nå kan det gå mot store endringer i forbundet. Foto: Erlend Aas / SCANPIX .Vis mer

|||

Sondre Kåfjord er inne i sin siste periode som president i Norges Fotballforbund, melder TV 2.

Ifølge TV 2 har valgkomiteen i NFF allerede gitt Kåfjord beskjed om at han ikke blir innstilt som president på tinget som holdes i mars. Han skal ha fått muligheten til å gå ut beskjed om at han trekker seg, for å få en verdig avgang.

- Jeg kan bekrefte at jeg har vært i møte med valgkomiteen. Men i fotballforbundet har vi en lang historie på at slike beslutninger blir mellom valgkomiteen og den aktuelle personen, sier Kåfjord.

Flere medier har den siste tiden skrevet om en maktkamp internt i forbundet. Ifølge TV 2s kilder er Kjetil Siem en aktuell kandidat til presidentvervet.

(NTB)