STILLER TIL GJENVALGT: Sondre Kåfjord vil fortsette i NFFs toppverv. Nå har fotballpresidenten lagt en ny kabal. Foto: Bjørn Sigurdsøn / Scanpix
STILLER TIL GJENVALGT: Sondre Kåfjord vil fortsette i NFFs toppverv. Nå har fotballpresidenten lagt en ny kabal. Foto: Bjørn Sigurdsøn / ScanpixVis mer

Kåfjord har lagt valgkabalen

Men holder fortsatt noen av kortene tett til brystet.

|||Fotballpresident Sondre Kåfjord har satt sammen laget han vil stille til valg med, men holder fortsatt noen av kortene tett til brystet.

I et åpent brev skriver Kåfjord at han måtte kaste seg rundt etter å ha mottatt et brev fra valgkomiteen med beskjed om at seks av de foreslåtte kandidatene deres ikke ønsket å bli med dersom han ble gjenvalgt på Fotballtinget neste helg.

Det betyr at alle, bortsett fra Anders Eggen og Stig Nergård, takket nei til å samarbeide med Kåfjord.

Nå har Kåfjord imidlertid lagt en ny kabal, men vil ikke røpe navnene på andre enn presidentskapet.

De resterende navnene er klare, men ennå ikke offentliggjort, bortsett fra at Roger Hallberg skal ha takket ja til å bli med videre.

«Mine visepresidenter vil bli Lena Ingelsrudøya fra LSK (kvinner) som visepresident Topp og Stig Nergård som visepresident Bredde», skriver Kåfjord.

Kåfjord opplyser at han vil gå ut med navnene på to bredderepresentanter, en fra Nord-Norge og en fra Østlandet, og en representant fra en eliteserieklubb (herrer) med det første.

Kåfjords motkandidat er Yngve Hallén, som også er valgkomiteens forslag.

(NTB)