Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kåfjord kan stille som benkekandidat

- Det kan skje.

VURDERER Å TA GJENVALG: TV 2 Sporten melder at krefter innen fotballen vil lansere Sondre Kåfjord som et benkeforslag under presidentvalget på fotballtinget i mars. Foto: Erlend Aas, Scanpix
VURDERER Å TA GJENVALG: TV 2 Sporten melder at krefter innen fotballen vil lansere Sondre Kåfjord som et benkeforslag under presidentvalget på fotballtinget i mars. Foto: Erlend Aas, Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Sondre Kåfjord sier at han ikke utelukker å stille som benkekandidat i presidentvalget under fotballtinget på Lillestrøm i mars.

- Det kan skje. Jeg kan ikke utelukke noenting, sier Kåfjord til TV 2 Sporten.

Midt under søndagens tippeligarunde sendte NFF ut en pressemelding der det ble opplyst at valgkommiteen innstiller Yngve Hallén som ny fotballpresident.

Ifølge TV 2 finnes det grupperinger som vil komme med et benkeforslag på Sondre Kåfjord.

Og Kåfjord utelukker ikke at han kan være villig om et slikt forslag skulle ha tilstrekkelig støtte.

- Jeg trives i jobben. Det har jeg aldri lagt skjul på. Men jeg må føle at det er stor styrke i det ønsket om at jeg skal ombestemme meg. Om jeg føler det, så skal vurdere det, sier han.

Kåfjord sier han er glad for at det finnes de som vil jobbe for at han får fortsette i presidentvervet.

- Det betyr at noen har satt pris på det jeg har gjort, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media