Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Kagawa ble stjernen i drømmenes teater»

Japanske aviser i fyr og flamme etter United-scoringen.

POPPIS: Den tidligere Dortmund-stjernen Shinji Kagawa scoret for Manchester United i lørdagens 3-2-seier mot Fulham. Det var populært i Japan. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
POPPIS: Den tidligere Dortmund-stjernen Shinji Kagawa scoret for Manchester United i lørdagens 3-2-seier mot Fulham. Det var populært i Japan. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES Vis mer

Japanske aviser sparer ikke på superlativene etter Shinji Kagawas første scoring i Premier League.

Den tidligere Dortmund-stjernen scoret for Manchester United i lørdagens 3-2-seier mot Fulham. I sommer kjøpte United Kagawa for 17 millioner pund.

«Kagawa ble stjernen i drømmenes teater - Old Trafford», konkluderte Nikkan Sports. De har et opplag på nesten 2 millioner aviser.

Til nyhetsbyrået Jiji sier Kagawa at United forventer mye av ham allerede denne sesongen, men at han tror han skal klare å leve opp til forventningene.

«Kagawa spilte en sentral rolle i Uniteds angrep da Rooney ble utelatt», skrev Sports Nippon.

Wayne Rooney var henvist til benken. Han ble byttet inn i 2. omgang, men pådro seg en stygg flenge i låret og kan være ut i fire uker.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media