Kagawa er klar for United

- Han kan bli en hit i England.

TIL UNITED: Shinji Kagawa var blant de mest produktive spillerne i Bundesliga forrige sesong, målt i antall scoringer og målgivende. Neste sesong spiller han på Old Trafford. Foto: (AP Photo/Martin Meissner,File)
TIL UNITED: Shinji Kagawa var blant de mest produktive spillerne i Bundesliga forrige sesong, målt i antall scoringer og målgivende. Neste sesong spiller han på Old Trafford. Foto: (AP Photo/Martin Meissner,File) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Borussia Dortmund-playmaker Shinji Kagawa har vært koblet sterkt til Manchester United de siste ukene, men en bekreftelse har latt vente på seg.

I dag tidlig kom den på manutd.com - der klubben opplyser at de er enige med Dortmund om overgangssum og med Kagawa om de personlige betingelsene.

Det eneste som gjenstår er en medisinsk sjekk og arbeidstillatelse. Begge deler forventes å være en formalitet, og fullføres sannsynligvis ved utgangen av juni.

Overgangssummen er foreløpig ukjent, men Kagawa hadde bare ett år igjen av kontrakten. Likevel har nok United måtte strekke seg noe - tidligere har de ifølge The Guardian fått avvist et bud på drøye 120 millioner kroner.

I Dortmund har Kagawa gjerne spilt i en fri rolle bak en spiss, men han kan også brukes ute på kanten. Sist sesong scoret han 13 mål og leverte ni målgivende.

Talentspeider Stig Torbjørnsen har sett japaneren live et par ganger, og er blitt imponert.

- Samtidig er det vanskelig å forutse hvordan han vil takle den engelske spillestilen. Det er mer fysisk fotball i Premier League og det blir spennende å se hvordan United har tenkt til å bruke ham. Han er liten og ikke spesielt sterk, sier Torbjørnsen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer