Kagawa ønsker å dra tilbake til Dortmund i fremtiden

- Jeg hadde ikke noen god sesong i Manchester United.

PÅ PLASS I JAPAN: Manchester United-manager David Moyes og Shinji Kagawa var på plass under en pressekonferanse i Tokyo. Foto: REUTERS/Yuya Shino/NTB Scanpix
PÅ PLASS I JAPAN: Manchester United-manager David Moyes og Shinji Kagawa var på plass under en pressekonferanse i Tokyo. Foto: REUTERS/Yuya Shino/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Japanske Shinji Kagawa var spådd en lysende karriere i Manchester United etter overgangen fra tyske Borussia Dortmund. 24-åringen herjet i Tyskland, men en kneskade midtveis i sesongen gjorde at han bare tidvis var å finne i United startellever.

- Jeg hadde ikke noen god sesong i Manchester United. Hvis det er slik at Borussia Dortmund vil, så ønsker jeg å dra tilbake en dag, skal Kagawa ha uttalt til et japansk tv-program, ifølge tyske Bild.

I Borussia Dortmund var midtbanemannen sentral, mens han har slitt med å sette samme preg på United-laget. Mye skyldes at han har blitt brukt på helt andre posisjoner i England enn hva han er vant til.

Knust hjerte Dortmund-manager Jürgen Klopp uttalte blant annet at han gråt i armene til Kagawa i 20 minutter da han dro, og at han ikke fatter hvorfor Manchester United ikke bruker japaneren der han trives best.

- Shinji Kagawa er en av de beste spillerne i verden, og nå spiller han 20 minutter for Manchester United - på venstrevingen! Mitt hjerte knuses. Seriøst, jeg får tårer i øynene. Sentral midtbane er Shinjis beste posisjon. Han er en offensiv midtbanespiller med en av de beste nesene for mål jeg noen gang har sett. Men for de fleste japanere betyr det mer å spille for Manchester United enn Dortmund. Vi gråt i 20 minutter i hverandres armer da han dro, sier Klopp.

Det virker som gjensidig kjærlighet mellom de to spillerne, og det kan se ut som duoen blir gjenforent en gang i fremtiden.