Kagawa sikret United-seier i Shanghai

Scoret sitt første mål etter overgangen fra Dortmund.

MATCHVINNER: Målscorer Shinji Kagawa og tilrettelegger Bébé gratuleres av Javier Hernandez etter Manchester Uniteds seiersmål mot Shanghai Shenhua. Foto: AFP PHOTO/Peter Parks/NTB scanpix
MATCHVINNER: Målscorer Shinji Kagawa og tilrettelegger Bébé gratuleres av Javier Hernandez etter Manchester Uniteds seiersmål mot Shanghai Shenhua. Foto: AFP PHOTO/Peter Parks/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester Uniteds nyervervelse, Shinji Kagawa, scoret sitt første mål for storklubben i 1-0-seieren mot Shanghai Shenhua onsdag.

Japaneren sørget for oppgjørets eneste mål i det 68. minutt. Etter et flott fremspill av portugisiske Bébé, banket Kagawa til slik at ballen gikk via ryggen på en forsvarer og i mål.

23-årige Kagawa meldte overgang til United fra den tyske seriemesteren Borussia Dortmund tidligere i sommer.

Shanghai Shenhua spilte for det meste defensivt, og gjorde det vanskelig for gjestene fra England. Verken Nicolas Anelka og Didier Drogba var med i troppen til den kinesiske eliteserieklubben til treningskampen.

Manchester United har etter tre oppkjøringskamper tatt to 1-0-seierer og spilt én 1-1-kamp. Storklubbens neste oppgjør er mot Vålerenga på Ullevaal søndag 5. august.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer