Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kagawa sikret United-seier i Shanghai

Scoret sitt første mål etter overgangen fra Dortmund.

MATCHVINNER: Målscorer Shinji Kagawa og tilrettelegger Bébé gratuleres av Javier Hernandez etter Manchester Uniteds seiersmål mot Shanghai Shenhua. Foto: AFP PHOTO/Peter Parks/NTB scanpix
MATCHVINNER: Målscorer Shinji Kagawa og tilrettelegger Bébé gratuleres av Javier Hernandez etter Manchester Uniteds seiersmål mot Shanghai Shenhua. Foto: AFP PHOTO/Peter Parks/NTB scanpix Vis mer

Manchester Uniteds nyervervelse, Shinji Kagawa, scoret sitt første mål for storklubben i 1-0-seieren mot Shanghai Shenhua onsdag.

Japaneren sørget for oppgjørets eneste mål i det 68. minutt. Etter et flott fremspill av portugisiske Bébé, banket Kagawa til slik at ballen gikk via ryggen på en forsvarer og i mål.

23-årige Kagawa meldte overgang til United fra den tyske seriemesteren Borussia Dortmund tidligere i sommer.

Shanghai Shenhua spilte for det meste defensivt, og gjorde det vanskelig for gjestene fra England. Verken Nicolas Anelka og Didier Drogba var med i troppen til den kinesiske eliteserieklubben til treningskampen.

Manchester United har etter tre oppkjøringskamper tatt to 1-0-seierer og spilt én 1-1-kamp. Storklubbens neste oppgjør er mot Vålerenga på Ullevaal søndag 5. august.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media