Kagawa vil ikke forlenge med Dortmund

Ferguson satt på tribunen og så japaneren i helga.

VIL BYTTE BEITE: Shinji Kagawa feiret cupgull med Borussia Dortmund i helga. Nå har han fortalt klubben at han ikke forlenger kontrakten. Foto: SCANPIX/EPA/INA FASSBENDER / POOL
VIL BYTTE BEITE: Shinji Kagawa feiret cupgull med Borussia Dortmund i helga. Nå har han fortalt klubben at han ikke forlenger kontrakten. Foto: SCANPIX/EPA/INA FASSBENDER / POOLVis mer

Borussia Dortmund-spiller Shinji Kagawa har gjort det klart at han ikke vil inngå ny kontrakt med den tyske dobbeltmesteren.

Det bekreftet klubbdirektør Michael Zorc tirsdag til avisen Bild.

- Jeg hadde et møte med rådgiveren hans mandag morgen. Shinji Kagawa har gitt oss beskjed om at han ikke vil skrive under en ny kontrakt. Kommer det bud på ham, vil vi ta oss av det og forhandle, sa Zorc.

Manchester United skal ha den japanske midtbanespilleren i kikkerten. Manager Alex Ferguson satt på tribunen og så Kagawa score det første målet i Dortmunds 5-2-seier mot Bayern München i den tyske cupfinalen lørdag.

23-årige Kagawa har ett år igjen av kontrakten med Dortmund. Han har ikke lagt skjul på sin beundring for engelsk fotball.

(NTB)