Kagge mener fotballpresident Hallén bare er ute etter å tjene penger

På tvisten etter boken «Fotballagenten».

STERK HALLEN-KRITIKK: - Vi reagerer negativt på fotballpresident Yngve Hallén som kun har vært opptatt utad å tjene penger på denne saken, sier Erling Kagge i Kagge forlag.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
STERK HALLEN-KRITIKK: - Vi reagerer negativt på fotballpresident Yngve Hallén som kun har vært opptatt utad å tjene penger på denne saken, sier Erling Kagge i Kagge forlag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

Erling Kagge mener fotballpresidenten kun er ute etter å tjene penger på tvisten etter boken «Fotballagenten».

Fotballpresident Yngve Hallén har reagert sterkt etter at han ble koblet til korrupsjon i Knut Høibraatens bok, og han har saksøkt Kagge Forlag og forfatteren for 240.000 kroner.

Erling Kagge hevder overfor TV 2 at Hallén ikke er ute etter å få fram fakta, men snarere være opptatt av kroner og øre.

- Vi reagerer negativt på fotballpresident Yngve Hallén som kun har vært opptatt utad å tjene penger på denne saken. Han krever forfatter, redaktør og forlag for hundretusener av kroner. Han burde heller ha fokus på å få fakta på bordet, sier Kagge til TV 2.

Halléns advokat, Jon Wessel-Aas, avfeier påstandene.

- Det er selvsagt bare tull og tøys at han gjør det for pengene sin skyld, og det hadde de visst om de hadde brydd seg om å gjøre litt undersøkelser. Det ble gjengitt både i Dagbladet og VG at vinner han fram i denne saken, så vil han ikke beholde pengene selv, men gi de til et veldedig formål, sier Wessel-Aas til kanalen.

(NTB)