Kaggestad i tetgruppa fra start til mål

Men Jens Voigt tok etappeseieren.

Mads Kaggestad imponerte på den 4. etappen i California rundt onsdag og var med i teten fra start til mål på den 152 kilometer lange etappen.

Den norske hjelperytteren var absolutt med å sette sitt preg på rittet.

Han var med i en gruppe på fem ryttere som var i utbrudd bare noen kilometer før mål, men Levi Leipheimer i gruppen bak Kaggestad, klarte å organisere jakten på utbryterne, slik at det var en større gruppe ryttere som kom til mål.

Det endte med at tyskeren Jens Voigt (CSC) tok etappeseieren foran Levi Leipheimer som beholdt ledertrøya i rittet.

- Vi gjorde en god jobb på de siste kilometerne. Det var sterkt at vi klarte å holde hovedfeltet bak oss, men det var en tøff og hard dag, mente Levi Leipheimer etter den fjerde etappen.

Det var en tøff etappe med flere harde stigninger. Thor Hushovd tok det heller rolig og endte nesten ti minutter bak teten. Han hadde fjerde- og tredjeplass på etappene tirsdag og onsdag, men var ikke i nærheten av slike plasseringer torsdag.

Rittet avsluttes søndag.

(NTB)

I TETEN: Mads Kaggestad hang godt med under den 4. etappen av California rundt i dag. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
I TETEN: Mads Kaggestad hang godt med under den 4. etappen av California rundt i dag. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer
Kaggestad i tetgruppa fra start til mål