Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaggestad mister Tour de France

Skal sykle Spania rundt i stedet.

(Dagbladet.no:) Credit Agricole har tatt ut laget som skal slite seg gjennom de 3657,1 kilometerene i Tour de France denne sommeren, og Mads Kaggestad er ikke blant de utvalgte.

Han har denne våren syklet for å komme seg inn på laget, men har ikke klart å overbevise ledelsen.

- Jeg måtte ha vært i min livs form og syklet nesten over evne for å komme med. Nå reiser jeg hjem til Norge og går løs på grunntreningen, sier Kaggestad til NTB.

Nordmannen hadde håpet å sykle seg inn på laget i etapperittet Dauphiné Libéré, men lyktes ikke helt og kom på 108. plass.

Kaggestad er oppført som reserve, melder NTB - og skal i stedet sykle Spania Rundt.

Thor Hushovd er kaptein for Credit Agricole-laget i Tour de France. Kurt Asle Arvesen venter fortsatt på klarsignal eller avslag i Team CSC.

Touren starter i Strasbourg 1. juli, og målgang er på Champs-Élysées i Paris 23. juli.

IKKE MED, VENTER PÅ SVAR OG KAPTEIN: Mads Kaggestad ble ikke tatt ut, Kurt Asle Arvesen venter fortsatt på svar, mens Thor Hushovd er kapten på Credit Agricole-laget. Foto: SCANPIX
IKKE MED, VENTER PÅ SVAR OG KAPTEIN: Mads Kaggestad ble ikke tatt ut, Kurt Asle Arvesen venter fortsatt på svar, mens Thor Hushovd er kapten på Credit Agricole-laget. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling