Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaggestad slutter i Vålerenga

Krevende deltidsstilling.

SIER OPP: Martin Andresen sammen med Tor Ole Skullerud og Johan Kaggestad før 2008-sesongen. Nå er både Skullerud og Kaggestad borte. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
SIER OPP: Martin Andresen sammen med Tor Ole Skullerud og Johan Kaggestad før 2008-sesongen. Nå er både Skullerud og Kaggestad borte. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer

|||Johan Kaggestad har sagt opp jobben som fysisk trener i Vålerenga.

Kaggestad var en av mange trenere som ble ansatt i klubben da Martin Andresen overtok som spillende manager for to år siden.

I år har Kaggestad vært fysisk trener i en 20-prosentstilling.

- Det er krevende å være i en deltidsstilling. Da er forventningene på deltakelse alltid enorm, og da blir det en mismatch mellom forventninger og forpliktelser. Nå måtte jeg tenke litt på meg selv, siden jeg har begrenset med tid i 2010. Jeg blir borte i seks uker i forbindelse med OL, og hele juli på grunn av Tour de France, sier Kaggestad til Drammens Tidende.

Han mener Vålerenga har utviklet seg positivt.

- VIF er den klubben med færrest utlendinger i stallen, og i den siste seriekampen hadde vi med 10—11 spillere som er vokst opp i sykkelavstand fra Valle Hovin. Og da snakker vi sykkel uten gir, sier Kaggestad.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media