Kaggestad trakk seg etter Koss-krangel

Olympiatoppens mann på skøyter, Johan Kaggestad, slutter med umiddelbar virkning.

TREKKER SEG: Johan Kaggestad var sentral da skøyteforbundet hentet inn Peter Muellers arvtaker i Jarle Pedersen (t.h). Foto: Tor Erik H. Mathiesen / SCANPIX
TREKKER SEG: Johan Kaggestad var sentral da skøyteforbundet hentet inn Peter Muellers arvtaker i Jarle Pedersen (t.h). Foto: Tor Erik H. Mathiesen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet):  Farsen rundt skøytelandslaget ser ikke ut til å ta noen ende, og etter et møte på Hamar i går kveld skal det ha toppet seg også for Johan Kaggestad, ansvarlig for skøyter i Olympiatoppen.

Årsaken til Kaggestads brå exit fra skøytelandslaget - bare tre uker før OL i Vancouver - skal etter det Dagbladet erfarer skyldes store samarbeidsproblemer med landslagsassistent Johann Olav Koss.

- Ingen kommentar - Dette har jeg ingen kommentar til, sier Johan Kaggestad til Dagbladet.

På møtet mellom Olympiatoppen, ved Kaggestad, og landslagsledelsen på skøyter skal Koss ha skjelt ut Kaggestad for håndteringen av Mueller-saken, og ifølge Dagbladets kilder skal Kaggestad ha reist seg opp og forlatt møtet i protest mot Koss.

Dagbladet vet at Kaggestad har jobbet hardt for å få til et godt samarbeidsklima mellom landslaget på den ene siden og Håvard Bøkko og hans private trener Peter Mueller på den andre.

Ansatt av Kaggestad Det er bare to måneder siden skøytelegenden Koss ble ansatt av nettopp Kaggestad som assistent i trenerkabalen etter sparkede Peter Mueller, men den siste tiden skal samarbeidsklimaet de to imellom ha surnet - på samme måte som det har mellom Koss og det norske OL-håpet Håvard Bøkko.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer