EN LEGENDE I AVGANG? TV 2-kommentator og dopingekspert Johan Kaggestad vurderer å gi seg etter sykkel-VM i Bergen neste år.
<br>Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
EN LEGENDE I AVGANG? TV 2-kommentator og dopingekspert Johan Kaggestad vurderer å gi seg etter sykkel-VM i Bergen neste år.
Foto: Terje Bendiksby / NTB ScanpixVis mer

Kaggestad vurderer å gi seg etter neste sesong

- Det vil være naturlig.

Johan Kaggestad har vært sykkelkommentator for TV 2 i en årrekke. 2017-sesongen kan bli hans siste.

Det bekrefter han overfor VG. 73-åringen har den siste uken kommentert sykkel-VM med makkeren Christian Paasche i Qatar.

– Det vil være naturlig. Jeg er snart 100 år. Så det er naturlig å gi seg etter VM i Bergen. Men jeg gleder meg først til neste års sykkelsesong og neste års Tour de France. Og ikke minst til VM i Bergen. Jeg var en pådriver for å velge Bergen som arrangørsted, og jeg føler på meg at det mesterskapet kan bli kjempebra, sier Kaggestad til avisen.

Kaggestad har dekket Tour de France for TV 2 siden 2003. Neste år vil dermed bli den 15. gangen på rad at han tilbringer sommeren i Frankrike.

Selv om han har tanker om å gi seg, er det slett ikke sikkert at neste sesong blir Kaggestads siste. Veteranen har også tidligere hatt slike tanker.

– TV 2 er i en krevende situasjon. I hodet er jeg 18 år gammel. Jeg nekter å tro at jeg ikke er like kjapp i hodet som de fleste andre. Derfor tar jeg ett år om gangen. Dette er veldig moro, og det er en fenomenal gjeng å jobbe med, sier han.

(NTB)