Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kah aktuell for Rosenborg

En av Fotball-Norges største yndlinger, Vålerengas Pa-Modou Kah, kan havne i Rosenborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pa-Modou Kah har lenge sagt at han ønsker å forlate Vålerenga, og Oslo-klubben er åpen for et salg til Rosenborg.

- Jeg kan bekrefte at vi har diskutert en mulig overgang for Kah til Rosenborg, men foreløpig har vi ikke mottatt noe bud fra Trondheim. Spilleren er selv blitt informert om interessen, sier VIF-direktør Kjetil Siem til Adresseavisen.

Vålerenga mottok nylig et tilbud på 1 million kroner fra en utenlandsk klubb, men Kah avslo selv overgangen. Han mente overgangssummen var for lav til at Vålerenga kunne hente inn en ny erstatter.

- Vi ønsker å beholde Kah i klubben, men dersom han ønsker seg bort, må vi vurdere alle tilbud - også fra Rosenborg, sier Siem.

RBK-direktør Rune Bratseth innrømmer at Kah er en av flere spillere Rosenborg vurderer.

- Det stemmer at vi har snakket med Vålerenga, men det er ikke tatt noen avgjørelse på om vi vil legge inn et bud. Kah er ikke det eneste navnet som vi diskuterer, sier RBK-direktøren.

Kah har aldri lagt skjul på at han ønsker å bli proff i utlandet. Et opphold i Rosenborg kan være med på å realisere drømmen. Et godt eksempel på det er John Carew. Lørenskog-gutten ble hentet til Rosenborg fra nettopp Vålerenga, og ble senere solgt til Valencia. Spill i mesterligaen vil øke Pas sjanse til å komme seg ut.

(NTB)

TIL RBK? Vålerengas Pa-Modou Kah kan gjøre trønder av seg.