Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kah eller Solli til Rosenborg

Pa-Modou Kah eller Jan Gunnar Solli blir trolig Rosenborg-spiller i løpet av de nærmeste dagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver Adresseavisen. RBK-direktør Rune Bratseth bekrefter at Pa-Modou Kah og Jan Gunnar Solli er de heteste navnene. Rosenborg har allerede vært i samtaler med både Vålerenga og Odd Grenland. Kontakten blir trolig trappet opp de nærmeste dagene. Begge spillerne er informert om interessen og ser på Trondheims-klubben som et aktuelt alternativ.

- Vi har fulgt begge spillerne en stund. Men en mulig overgang er selvsagt også et spørsmål om pris, sier Rune Bratseth.

Rosenborg har trolig satt en makspris på fem millioner kroner for å hente en av de to 22-åringene til Lerkendal.

Etter det Adresseavisen forstår var Rosenborg og Vålerenga i samtaler om Pa-Modou Kah på nytt mandag kveld. I løpet av de nærmeste dagene vil klubben også ta kontakt med Odd Grenland for å høre om prisen på Jan Gunnar Solli. Både Vålerenga og Odd Grenland sliter økonomisk og håper på spillersalg.

Trener Åge Hareides har ønske om å forsterke midtbanen foran kvalifiseringen til Mesterligaen. Det har ført til interessen for de unge spillerne. Begge er svært sentrale spillere i sine klubber og kan i tillegg spille på flere posisjoner på banen.

(NTB)