Kah-skryt i debuten

Pa-Modou Kah greide ikke å hjelpe AIK til en etterlengtet seier i debutkampen søndag, men fikk likevel skryt av treneren.

- Han er en toppspiller som vi har vært ute etter siden i vinter. Han kommer til å gi denne klubben et løft, sa Richard Money etter 0-0 borte mot Örebro.

AIK har ikke vunnet en seriekamp siden juni, og kritikken mot Money har tiltatt i styrke. Den siste tiden har også flere av spillerne gått ut med kritikk mot treneren. Har Kah havnet i Sveriges svar på Lyn?

- Alle tror at vi har problemer, men det er ingen problemer i denne klubben. Alle klubber i endring må gjennom noen perioder hvor det går dårlig, og da er det alltid noen spillere som ikke er glade, sa Money.Han mener at den målløse kampen mot Örebro var et steg i riktig retning.

- Vi er i ferd med å bygge opp noe helt spesielt. I dag synes jeg vi gjorde nok til å vinne, sa han etter den sjanserike kampen.

Stefan Ishizaki var nærmest scoring for AIK med en nikk i stolpen. Hjemmelaget hadde også en avslutning i stolpen, ved Paul Oyuga.

(NTB)

KLUBBYTTE: Pa-Modou Kah har kastet Vålerenga-drakta, og spiller nå for svenske AIK. Foto: Morten Holm/SCANPIX
KLUBBYTTE: Pa-Modou Kah har kastet Vålerenga-drakta, og spiller nå for svenske AIK. Foto: Morten Holm/SCANPIX Vis mer