Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kah vil sørover

AIK har vist interesse for Vålerengas Pa-Modou Kah. Kah og agent Gunnar Martin Kjenner avviser at han er på vei til Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Agent Gunnar Martin Kjenner bekrefter AIKs interesse for Vålerenga-spilleren.

- Jeg har hørt at det er en viss interesse for Kah i AIK, men jeg vet ikke hvor aktuelt det er for ham på det nåværende tidspunktet.

Kah selv har ikke hørt noe fra AIK.

- Jeg har ikke hørt noe, og tenker heller ikke noe på det. Alt jeg vet er at jeg skal på trening med Vålerenga i dag, sier Kah.

Vil sørover

Det er ikke lenge siden Kah takket nei til Rosenborg. Grunn: han vil sørover.

- Både pila og ønskene hans peker sørover. Og Stockholm og AIK er ikke akkurat sørover. Han vil la andre alternativer i ro så lenge. Det var jo også dette som var grunnen til at han ikke ville til Rosenborg, sier agent Gunnar Martin Kjenner til Dagbladet.no.

- Han har sagt han kunne tenke seg ned til Spania eller Italia. Men det er et vanskelig marked der nede nå, så vi har ikke låst oss helt, sier Kjenner.

Kunne du tenke deg å spille i Spania eller Italia?

- Ja, noe sånt noe, ja, sier Kah.

Trenger midtbanespiller

AIK skal ha vært på utkikk etter en ny midtbanespiller i lang tid. Manchester United-spilleren Bojan Djordic er vurdert som for dyr for svenskene.

- Vi har er annen spiller på toppen av vår ønskeliste. Det ser veldig interessant ut, sier AIK-sportssjef Peter Kisfaludy til Fotballdirekt.

Hvem denne spilleren er, vil ikke sportssjefen ut med.

PILA MOT SØR: Pa-Modou Kah ønsker seg til sørligere strøk. Foto: SCANPIX