Kahn blir ny Bayern-sjef

Karl-Heinz Rummenigge har varslet at han går av som styreleder i Bayern München i 2021. Den tyske storklubben har allerede pekt ut Oliver Kahn som erstatter.

LEGENDE: Oliver Kahn regnes som en legende i Bayern München. Nå blir han styreleder i den tyske gigantklubben. Foto: NTB scanpix
LEGENDE: Oliver Kahn regnes som en legende i Bayern München. Nå blir han styreleder i den tyske gigantklubben. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kahn var i en årrekke en profilert keeper i Bayern. Om to år er planen at han inntar sjefsrollen i klubbens styrerom.

- Det blir åpenbart en gigantisk utfordring, sier 49 år gamle Kahn til den tyske TV-kanalen ZDF.

Rummenigge har vært Bayerns styreleder siden 2002. I likhet med Kahn var også han en legendarisk spiller for klubben. 63-åringen står fast ved at det er riktig av ham å gå av i 2021.

- Det vil være et bra tidspunkt å gi stafettpinnen videre til Oliver Kahn, sier Rummenigge.

Bayern München trøblet tidligere i sesongen, men tok lørdag over tabelltoppen i Bundesliga etter knusende 5-0 over daværende serieleder Borussia Dortmund. Etterpå ville ikke Rummenigge garantere at Niko Kovac har en langsiktig framtid i klubben.

- Her er ingen jobber garanterte. Alle må levere i Bayern. Det er press, men det må du kunne takle, mener han.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer