VANT: Kai Robin Havnaa vant i sin sjette proffkamp. Her fra en kamp mot polske Lukasz Zygmunt i Brøndby Hallen i fjor. Foto: Nils Meilvang / NTB scanpix
VANT: Kai Robin Havnaa vant i sin sjette proffkamp. Her fra en kamp mot polske Lukasz Zygmunt i Brøndby Hallen i fjor. Foto: Nils Meilvang / NTB scanpixVis mer

Kai Robin Havnaa med seier i sin sjette proffkamp

Vant på teknisk knockout 2.30 ut i andre runde.

(Dagbladet): Kai Robin Havnaa slo ut ungareren Miklos Kovacs på teknisk knockout i sin sjette proffkamp i kveld.

På sin egen Facebook-profil la Havnaa ut et bilde etter innveiingen fredag kveld.

- Innveiing ferdig, med ny motstander (igjen). Får ta det som en kompliment at de trekker seg. Vet lite om hva jeg møter i morgen, bortsett fra at han er en ungarer med lang kampsporterfaring. Jeg er klar for alt.

Ifølge Agderposten var dagens kamp den første hvor Havnaa skulle gå i en kamp stipulert til seks runder. Havnaa trengte ikke engang to runder for å gå seirende ut, skriver avisa.

- Ikke den raskeste på avtrekkeren Etter cirka to minutter og 30 sekunder stoppet dommeren kampen og strakk Havnaas hånd i været. Da hadde ungareren gått ned etter at nordmannen banket løs på ham.

Etter kampen var det en fornøyd bokser som snakket med Viasat.

- Jeg ante ingenting om ham. Jeg tok det veldig med ro for å bli kjent med ham. Han var ikke den raskeste på avtrekkeren. Jeg ble litt ivrig, men ville bli fort ferdig på jobb. Jeg sier til Team Sauerland; gi meg kamper og erfaring, sa Havnaa til Viasat etter kampen, ifølge Agderposten.

Onkelen Erling Havnå var tilstede i Musikteatret Albertslund hvor kampen gikk, og synes kampen var bra.

- Jeg sa «vær tålmodig», og det var han. Det er lett å fly på i en slik kamp. Jeg er veldig fornøyd med progresjonen til Kai Robin.

Var fjerdevalget Ifølge Agderposten var motstanderen til Havnaa først klar to dager før kampen.

Kovacs skal ha vært fjerdevalget til Team Sauerland, etter at de andre kandidatene skal ha trukket seg.