Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kai Wayne Rooney i Premier League gir 100 ganger pengene

United-spissen er blitt pappa - og bookmakerne jubler.

FIKK EN SØNN: Wayne Rooney og kona Colleen ble i ettermiddag foreldre til Kai Wayne Rooney. Om den nyfødte skulle vise seg å ha arvet sin fars fotballtalent er det muligheter for å tjene gode penger.  Foto: REUTERS/Ray Stubblebine
FIKK EN SØNN: Wayne Rooney og kona Colleen ble i ettermiddag foreldre til Kai Wayne Rooney. Om den nyfødte skulle vise seg å ha arvet sin fars fotballtalent er det muligheter for å tjene gode penger. Foto: REUTERS/Ray Stubblebine Vis mer

||| (Dagbladet): I ettermiddag ble Wayne Rooney og kona Coleen Rooney omsider foreldre, ni dager over termin.

For de av Manchester United-supporterne som lever i håpet om at Rooneys avkom en dag vil følge i sin fars fotspor var det gode nyheter fra Liverpool Women Hospital:

Ut av mammas mage kom nemlig en gutt, som har fått navnet Kai Wayne Rooney. Og det tok selvsagt ikke mange timene før bookmakerne kom på banen.

Ikke med gratulasjoner, men med odds på hvorvidt Kai Wayne blir en suksessrik fotballspiller eller ei.

150 i odds på England-debut

Pappa Wayne var bare 16 år og 297 dager gammel da han debuterte i Premier League for Everton. Å forvente noe lignende av sønnen tenderer kanskje til utilbørlig press - men William Hill frister i hvert fall med 100 ganger pengene om du tror Kai Wayne vil spille Premier League-fotball på et eller annen tidspunkt i livet.

Om du i tillegg tror det blir i Manchester United øker oddsen fra 100 til 125, melder BBC. 

En eventuell landslagsdebut står til 150 ganger pengene hos William Hill, mens konkurrent Coral er mer optimist på Kai Waynes vegne og tilbyr 66 ganger pengene for eventuell gamblere.

Flere spillere ute

På grunn av fødselen trente ikke Rooney med resten av lagkameratene mandag, dagen før Champions League-møtet med CSKA Moskva på Old Trafford.

Ifølge klubbens hjemmeside er spissen én av dem som muligens står over kampen. Også Dimitar Berbatov er usikker etter å ha fått en smell i kneet mot Blackburn i helga, mens Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Ryan Giggs og Ji-Sung Park nesten helt sikkert er ute.

Darren Fletcher er imidlertid tilbake og kommer til å starte mot CSKA Moskva. Det bekreftet sir Alex Ferguson på en pressekonferanse i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media