Kaiser Chiefs sponser Flo

- Dette var spesielt, sier Leeds-fan og bror Jostein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det engelske suksessbandet Kaiser Chiefs er kanskje mest kjent for sangen «Oh my God», men nå skal de også sponse den ferske Leeds-spissen Tore André Flo.

Under Flos hjemmedebut mot West Bromwich Albion på lørdag, dukket bandets logo opp ved siden av den norske spissens navn i kampprogrammet, skriver Yorkshire Evening Post.

- Dette har jeg ikke hørt om. Jeg har hørt om at spillere har sponsorer, men dette var jo litt spesielt, sier bror Jostein Flo til Dagbladet.no.

Bassisten ville støtte Leeds

Han har sjøl ikke hørt om bandet, men hans fascinasjon for Leeds United er faktisk noe av grunnen til at Kaiser Chiefs har bestemt seg for å sponse broren.

- Simon (Rix, bandets bassist, red. anm.) er en så stor fan av klubben at han ønsker å gjøre noe for oss. Så da han leste at Tores brødre er Leeds-supportere, bestemte han at bandet vil vise hvor glade de er for at han har kommet til Elland Road, sier en Leeds-talsmann, som setter stor pris på støtten.

De to brødrene Rix sikter til, er Jostein og Jarle Flo. Begge er ganske riktig Leeds-supportere på sin hals, en entusiasme de har arvet fra faren, opplyser Jostein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer