Kaká er 186 cm høy. Mellom disse gutta blir han knøttliten

- Stor start på besøket i Kina.

DU STORE KINESER X 2! Kaká delte et bilde (innfelt) av seg selv mellom basket-gigantene Sun Mingming og Yao Ming. Real Madrid-spilleren er for tida på besøk i Kina, der han også har fått prøve seg på den gamle kinesiske fotballvarianten cuju. Foto: Kaká/Instagram og Reuters / NTB Scanpix
DU STORE KINESER X 2! Kaká delte et bilde (innfelt) av seg selv mellom basket-gigantene Sun Mingming og Yao Ming. Real Madrid-spilleren er for tida på besøk i Kina, der han også har fått prøve seg på den gamle kinesiske fotballvarianten cuju. Foto: Kaká/Instagram og Reuters / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Real Madrids brasilianske midtbanespiller Kaká er på besøk i Kina denne uka.

Blant annet har han vært på basketballkamp, og fikk møte to av Kinas - bokstavelig talt - største idrettsprofiler. Mandag la Kaká ut et bilde på Instagram, der han poserer mellom den tidligere NBA-stjerna Yao Ming og Sun Mingming, som spiller for Beijing Ducks.

Kaká er ingen liten fotballspiller, han er ifølge Real Madrids nettside 185,6 centimeter høy. Men han ser bitteliten ut mellom tidligere Houston Rockets-spiller Yao, som måler 229 centimeter og Sun, som er 236 centimeter lang.

- Kina-besøket starter stoooort, skriver brasilianeren på Twitter.

- Vil bli i Madrid Kaká har også snakket om fotball-framtiden sin under oppholdet, og siteres på at han ønsker å bli i Madrid som skal trenes av Carlo Ancelotti.

- Jeg er fortsatt under kontrakt med Real Madrid. Når den nye sjefen er på plass, vil jeg snakke med ham og jeg tror jeg vil bli i klubben, sier han ifølge ESPN.

Kaká ble i sin tid hentet til Milan av nettopp Ancelotti, og spilte for italieneren i seks år. Ancelotti skal også ha forsøkt å hente Kaká til Chelsea for fire år siden, men da valgte brasilianeren Madrid.

Kanskje kan forholdet mellom treneren og spilleren gi ham en ny sjanse til mer spilletid enn han har fått under Jose Mourinho.

- Frustrert Kaká var ikke med i den brasilianske troppen som vant prøve-VM på hjemmebane, men drømmer fortsatt om å få spille neste års VM i Brasil.

I mai snakket han til ESPN om frustrasjonen over manglende suksess i Real Madrid.

- Jeg ønsker å få minst én god sesong i Real Madrid - det er en utfordring jeg har gitt meg selv. Jeg vet ikke om du vet hvordan det føles å være frustrert på jobben, men det er sånn jeg føler det her. Jeg venter til sesongslutt for å finne ut om jeg blir, under hvilke betingelser og om jeg kommer til å få mer spilletid, sa Kaká da.