<strong>TIL USA:</strong> Her er Kaká sammen med en representant for Orlando City tidligere i måneden. Den gangen var det bare en treningsøkt, men nå ser det ut til at han ender der permanent. Foto: Orlando City
TIL USA: Her er Kaká sammen med en representant for Orlando City tidligere i måneden. Den gangen var det bare en treningsøkt, men nå ser det ut til at han ender der permanent. Foto: Orlando City Vis mer

Kaká gjør som David Villa - klar for MLS-klubb

Ferdig i Milan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brasils Kaká har ikke vært en suksess siden har returnerte til Milan fra Real Madrid. Mandag ble det klart at kontrakten hans er avsluttet.

Det melder den italienske storklubben. Partene er enige om å avslutte kontrakten. Kaká har vært en skygge av sitt gamle jeg de siste årene og kom ikke med til årets VM på hjemmebane.

Det er ventet at 32-åringen skal spille for den nystartede klubben Orlando City i den nordamerikanske proffligaen MLS fra neste sesong.

Kaká var verdens dyreste spiller da Real Madrid kjøpte ham fra Milan for rundt 570 millioner kroner i 2009, men skader ødela mye av oppholdet i den spanske hovedstaden.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer