Kaká kan bli klar for Real i kveld

Nøye testet i Brasil i dag.

GRUNDIG UNDERSØKT: Kaka ble testet på en klinikk i brasilianske Recife sammen med pappa og agent Bosco Leite (nummer to fra venstre) og det brasilianske landslagets lege Jose Runco (t.h.). Det brasilianske forbundet melder at spilleren ble frigitt på forespørsel fra ham selv og Real Madrid for å gjennomgå medisinske tester før en eventuell overgang fra AC Milan. Foto: Marcos Michael, Reuters/Scanpix
GRUNDIG UNDERSØKT: Kaka ble testet på en klinikk i brasilianske Recife sammen med pappa og agent Bosco Leite (nummer to fra venstre) og det brasilianske landslagets lege Jose Runco (t.h.). Det brasilianske forbundet melder at spilleren ble frigitt på forespørsel fra ham selv og Real Madrid for å gjennomgå medisinske tester før en eventuell overgang fra AC Milan. Foto: Marcos Michael, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Brasilianske Kaká kan bli presentert som Real Madrid-spillere allerede seint i kveld.

Italienske Sky skriver at det kan bli avholdt en pressekonferanse i Brasil omkring midnatt (klokka 19 brasiliansk tid).Real har sendt klubblegen og en advokat til Recife, der Kaká bor sammen med resten av det brasilianske landslaget.

Det brasilianske forbundet bekrefter på sine hjemmesider at de ga spilleren fri på hans egen og Real Madrids forespørsel. Dermed kunne han gjennomføre grundige medisinske undersøkelser med Real-doktor Juan Carlos Hernandez i dag. Også den brasilianske landslagslegen Jose Luiz Runco skal ha vært tilstede under testene.Den lokale ortopeden Romeu Krause skal ha stått for noen av testene, og forteller i et intervju med brasilianske Globoesporte.com, oversatt og referert fra av Daily Mail:

- Jeg er en venn av Runco, og han kom for å gjøre en grundig undersøkelse av Kaká. De spanske kollegene var her for å notere testresultatene og sende dem videre til Spania.

Testene skal ha gått bra, og demed skal det være duket for en overgang fra AC Milan til Real Madrid verdt godt over en halv milliard kroner.Den nylig gjeninnsatte Real-presidenten Florentino Perez er ivrig etter å offentliggjøre sin første store signering, men vil vente til Milan bekrefter salget først. Men det kan altså skje allerede i løpet av kvelden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer