Kaká klar for Real Madrid

Går fra AC Milan i en av historiens dyreste overganger.

KLAR FOR REAL MADRID: Den brasilianske fotballspilleren Kaká er fornøyd under pressekonferansen der han snakker om sin overgang til Real Madrid, som er blitt en av tidenes dyreste.  Foto: AP/SCANPIX
KLAR FOR REAL MADRID: Den brasilianske fotballspilleren Kaká er fornøyd under pressekonferansen der han snakker om sin overgang til Real Madrid, som er blitt en av tidenes dyreste. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Den brasilianske fotballspilleren Kaká er klar for Real Madrid etter at klubben har blitt enige om en overgang fra AC Milan, skriver Real Madrid på sine hjemmesider.

Kaká ble nøye testet av en Real-lege i dag, med en brasiliansk landslagslege tilstede, og ifølge klubben er alle testene godkjent.

Ifølge klubben har Kaká signert en seksårskontrakt. Italienske Sky skriver at overgangen er verdt 64,5 millioner euro. På forhånd var det anslått en pris på rundt 65 millioner euro, og prisen ligger dermed trolig nær 580 millioner norske kroner. Dette gjør overgangen til en av de dyreste i historien, trolig bare slått av Zinedine Zidanes overgang fra Juventus til Real Madrid i 2001.

Avtalen innebærer en årslønn for Kaká på 9 millioner euro, eller rundt 80 millioner kroner, skriver Sky. Ingen av klubbene har bekreftet de økonomiske detaljene i overgangen.

Tror på offensivt lag- Kaká er en av spillerne som alle lag gjerne vil ha, og Madrid har muligheten til å få ham, sa Reals klubbpresident Florentino Perez til Radiostasjoenn Onda Cero rett før signeringen ble annonsert, ifølge nyhetsbyrået AP.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer