- Kaká på vei til Chelsea

Rådgiveren avslører verdensrekordbud.

(Dagbladet.no): Tidligere denne uka ble Ronaldinho klar for AC Milan, og en av de første tingene han sa i rødsvart var at han gledet seg til å spille sammen med sin med-brasse Kaká.

Nå ser det ut til at det blir med tanken.


Ifølge britiske The Guardian er nemlig Chelsea i ferd med å sikre seg den 26-årige Milan-angriperen med et bud på verdensrekordsummen 800 millioner kroner.

Og Kaká er klar som et egg, om man skal tro spillerens rådgiver Diogo Kotscho.


- Real tilbød 700 millioner i fjor, og Milan vurderte det ikke en gang. Nå er situasjonen annerledes, dette er første gang vi føler at en avtale virkelig kan bli noe av, sier Kotscho.

Ikke råd til å si nei

Rådgiveren peker på at San Siro-klubben i sin nåværende økonomiske situasjon vil være svært interessert i pengene et Kaká-salg vil innbringe, særlig fordi de mislyktes i å kvalifisere seg for årets Champions League, og også etter å ha brukt noen millioner nettopp på Ronaldinho.

Kaká har ikke bedt om å bli solgt fra Italia, men skal være lite lysten på å gå en sesong uten å spille på øverste nivå ute i Europa.

PÅ VEI VEKK: Det hjelper ikke hvor mye følelsesmennesket Filippo Inzaghi prøver å klamre seg til Kaká, nå kan brasilianeren forsvinne til London og Chelsea. Foto: EPA
PÅ VEI VEKK: Det hjelper ikke hvor mye følelsesmennesket Filippo Inzaghi prøver å klamre seg til Kaká, nå kan brasilianeren forsvinne til London og Chelsea. Foto: EPA Vis mer

Dermed kan Luiz Scolaris nye Chelsea bli løsningen.

- Chelsea er klubben å være i akkurat nå. De bygger et lag som kan vinne alt. Dessuten vil overgangen bety et lønnshopp for Kaká, i tillegg til prosenter av overgangssummen, sier Diogo Kotscho.

Bytteleken

Den 26-årige brasilianeren ble kåret til årets spiller i verden denne sesongen, og har vært i AC Milan siden 2003.

Dersom Kaká forlater Milan for Chelsea, betyr det nok en runde på transferkarusellen i sommer-europa.

Deco har allerede gått fra Barcelona til Chelsea, mens Ronaldinho dro fra samme sted til Milan.

- Kaká på vei til Chelsea
SUKSESS HJEMME OGSÅ: Kaká fikk sønnen Luca i juni sammen med kona Caroline Celico Leite. 3,6 kilo med baby å glede seg over sammen med Årets Spiller-troféet.