Kaká, Robben, Adriano og Wenger

Blant andre. Se valgflesket til Real Madrids presidentkandidater.

(Dagbladet.no): Tradisjon tro loves det nye «Galacticos» i øst og vest i forkant av valget på ny Real Madrid-president.

Tidligere har både Luis Figo, Zinedine Zidane og David Beckham kommet til de kongelige hvittrøyene etter å ha blitt lovet til fansen av eks-president Florentin Perez.


På søndag velges den nye presidenten, og kandidatene kan neppe beskrives som mer edruelige denne gangen.

Ronaldo og Wenger

Advokaten Juan Miguel Villar Mir er av mange ansett som favoritt til presidentvervet, og i går meldte Cristiano Ronaldo at han mer enn gjerne spiller på Santiago Bernabeu neste sesong. Villar Mir skal allerede ha vært i kontakt med Ronaldos agent.

Som trener ønsker Villar Mir Arsenal-boss Arsene Wenger.

- Jeg garanterer en førsteklasses trener for Real Madrid om jeg vinner valget, sa Villar Mir ifølge Tribalfootball.com.

- Wenger er en stor trener, en av de tre beste i verden. Jeg er stolt av at vi snakker med en så stor trener som Arsene Wenger.

POPULÆR ROBBEN:Nederlands Arjen Robben er en av mange som nå brukes som valgflesk i kampen om å bli Real Madrids neste president. Foto:EPA
POPULÆR ROBBEN:Nederlands Arjen Robben er en av mange som nå brukes som valgflesk i kampen om å bli Real Madrids neste president. Foto:EPA Vis mer

Del Bosque-retur?

Lorenzo Sanz var president i Real Madrid fra 1995 til 2000, og stiller nå til valg på nytt. Han ønsker tidligere Real-trener Vicente Del Bosque tilbake på Bernabeu.

- Det er bare å se på den suksess han opplevde her. Det vil være absurd å ikke gå for ham igjen, sier Sanz ifølge Reuters.

Sanz har vært noe mer tilbakeholden enn sine konkurrenter, men sier fire spillere vil komme til Real Madrid.

- Vi vil presentere fire kontrakter som viser at vi har gjort avtaler for nye spillere. Det er snakk om to spillere fra Inter, en engelskmann og en portugiser, skal Sanz ha sagt til Radio Marca.

Den ene Inter-spilleren skal være Adriano, mens engelskmannen skal være Arsenal-back Ashley Cole.

- Vi skal allikevel ikke gjøre noe overilt. Vi må vurdere stallen, og konferere med den nye treneren før vi signerer nye spillere, sa Sanz.

Om Lorenzo Sanz framstår som relativt nøktern i Real Madrid-sammenheng, kan ikke det samme sies om den siste favoritt-kandidaten Ramon Calderon.

Han garanterer at Milans brasilianske superstjerne Kaka spiller i Real Madrid neste sesong.

Hvis Calderon vinner valget da.

Kaká, Robben og Capello

- Jeg er ikke det minste i tvil om at Kaka vil spille for Real Madrid neste sesong, har Calderon sagt i følge Skysports.

Og selv om Kaka nylig signerte en ny langtidskontrakt med AC Milan, slår Calderon arrogant fast: - Jeg er veldig fornøyd med at han kommer hit til Madrid.

Ved siden av Kaka skal Chelseas Arjen Robben bli Real-spiller om Calderon vinner valget.

Og på trenerbenken ønsker også han en gammel Real Madrid-kjenning.

Må ha trofé

- Min trener blir Fabio Capello, som har vist hva han er kapabel til uansett hvor han har vært. Jeg ønsker også Predrag Mijatovic som ny sportsdirektør.

Og slår fast det nok mange Real-supportere tenker etter flere magre år.

- Neste sesong har vi ikke den luksusen at vi ikke kan vinne trofé. Nå trenger vi en sjef som kan få inn orden og disiplin.

Og da er det bare å vente i spenning.

•Din kommentar: Hvilke spillere bør Real Madrid hente? Og hvem er den rikige presidenten for Real Madrid?

<B>KAKA-VALGFLESK:</B> Kaka skal i følge Calderon garantert være Real Madrid-spiller neste år - hvis Calderon vinner valget.
<B>ØNSKET:</B> Kandidaten Lorenzo Sanz påstår han er enig med Inter-eier Massimo Moratti om en overgang til Real Madrid for Adriano.
<B>KANDIDAT:</B>Ramon Calderon tar i så han er sikker, i håp om å bli ny Real Madrid-president.
<B>NØKTERN</B>: Lorenzo Sanz er kanskje den mest nøkterne av kanidatene. Men også han har en smørbrødliste på fire stjernespillere for neste sesong.
<B>VILLAR MIR:</B> Juan Miguel Villar Mir skal allerede ha snakket med agenten til Critiano Ronaldo.