Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaka giftet seg med 18-åring

Kjendisbryllup i Brasil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Klart det blir litt ekstra stas når Milan-playmaker og Brasil-stjernen Kaka (23) gifter seg.

Ronaldo, Cafu og Roberto Carlos var bare noen av gjestene da Kaka fikk sin kjære, 18-årige Caroline Celico, på lille julaften.

Bryllupet ble holdt i Sao Paulo, med 600 gjester. Ifølge nyhetsbyrået AP karakteriserer paret festen og seremonien som «enkel».

Ricardo Izecson Santos Leite, kjent som Kaka, ble sammen med Celico da hun var 16. Siden hun nå er ferdig med videregående skole fant de ut at det var på tide med ring på fingeren.

Hun flytter snart til Kaka i Milan, der hun skal studere økonomi mens han triller ball i rødt og svart.

Celico var iført en Dior-kjole under vielsen, mens Kaka sverget til Armani i kirken i Sao Paolo. Nå venter parets bryllupsreise til ukjent sted utenfor Brasil.

Der får ikke resten av fotballkjendisene på gjestelista komme: Roque Junior, Dida, Ze Roberto, Julio Baptista, Ricardinho, Clarence Seedorf og Brasil-trener Carlos Alberto Parreira.

SPERRET AV: Vakter passet på at nysgjerrige forbipasserende ble holdt på avstand.
FANS: Kaka-bryllupet var en stor begivenhet også for fansen.
KJENDISER: Brasil-stopper Roque Junior var en av de inviterte fotballvennene.
EKTEMANN OG FOTBALLSTJERNE: Kaka fikk sin Caroline i går. Her er paret sammen på en begivenhet i Monaco, ingen fikk ta bilder av paret under vielsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!