- Kaka har passert Ronaldinho

Dunga mener Barca-stjernen må trene mer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Før fjorårets VM i Tyskland var det opplest og vedtatt at Ronaldinho var verdens beste fotballspiller.

Nå, ett år senere, synes ikke en gang Brasils landslagssjef Dunga at Barcelona-stjernen gjør seg fortjent til merkelappen «verdens beste».

- Kaka er den beste spilleren for øyeblikket. Ronaldinho har kapasiteten til å ta tilbake tronen og Robinho kan også klare det, sier Dunga, ifølge Reuters.

Problemet til Ronaldinho er at han ikke er like gode trent som tidligere, mener landslagssjefen, som nå utelater Ronaldinho fra troppen til Copa America.

- Akkurat nå mangler Ronaldinho tempo. Han mangler den akselerasjonshurtigheten som tillater ham å komme unna motstanderne, sier Dunga.

Og har følgende resept:

- Han må trene mer. En Ronaldinho i form er umulig å stoppe, slik han var i fjor.

Ronaldinho ble tidligere i år kritisert i spansk presse for å være feit, noe som såret brassen. Uansett har han banket inn 20 mål og bidratt sterkt til at Barcelona kjemper om seriegullet når to serierunder gjenstår.

Den ene av dem får ikke Ronaldinho spille, etter at han ble utvist for et ballespark mot en Getafe-spiller i forrige serierunde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer