Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kaka i Chelsea-samtaler

Følger sjefen bort fra Milan?

TIL ENGLAND? Kaka skal toppe Chelseas ønskeliste i sommer. Kanskje får han noen råd fra David Beckham, tidligere United-spiller, mens ryktene går. Foto: AFP/GIUSEPPE CACACE
TIL ENGLAND? Kaka skal toppe Chelseas ønskeliste i sommer. Kanskje får han noen råd fra David Beckham, tidligere United-spiller, mens ryktene går. Foto: AFP/GIUSEPPE CACACE Vis mer

||| (Dagbladet.no): Mye tyder på at Chelsea-milliardær Roman Abramovitsj har åpnet lommeboka på vidt gap for kjøp av verdensstjerner igjen.

I dag skriver den britiske avisa The Independent at AC Milans Kaka er i uformelle samtaler med londonklubben om en overgang verd mellom 600 og 700 millioner kroner.

Chelsea hentet i går trener Carlo Ancelotti (47) fra AC Milan. Avisa skriver at klubbene ikke bare snakket om treneren, men at Chelsea samtidig forpliktet seg til å kjøpe en Milan-spiller til en fastsatt pris.

- Ja, Chelsea er tilbake
Kaka blir lønnsledende dersom han kommer til Stamford Bridge, men det skal ikke være noe problem for stjernene som allerede er i klubben.

Etter tre sesonger uten ligagull ønsker de mest av alt å få verdens beste spillere til klubben. Kaka er definitivt i den kategorien.

Kaptein John Terry fortalte i helga at han tror Chelsea blir aggressive på overgangsmarkedet framover.

- Jeg tror vi kommer til å kjempe om mange spillere i sommer. Vi må vise folk, og la dem vite at, ja, Chelsea er tilbake, sa Terry og anbefalte kjøp av Frank Ribery og David Villa.

Milan bekreftet i går at det blir vanskelig å beholde storspillerne på San Siro, fordi klubbene i Spania og England er blitt rikere enn Serie A-lagene.

Pato-bud
- Vi har fått forespørsler på både Kaka og Pato, fra to av Europas største klubber. Vi skal prøve å forsvare oss mot disse klubbene, men de har mer penger enn oss, sier Milan-direktør Adriano Galliani.

KAKA-SJEF: Carlo Ancelotti er Chelsea nye trener, og kjenner Kaka godt etter mange år sammen i Milan. Foto: AP/Luca Bruno
KAKA-SJEF: Carlo Ancelotti er Chelsea nye trener, og kjenner Kaka godt etter mange år sammen i Milan. Foto: AP/Luca Bruno Vis mer

Ifølge The Sun er Chelsea også klubben bak budet på Pato. Hele 300 millioner kroner er summen som nevnes for den 19-årige brasilianske spissen.

Kaka er det trolig størst konkurranse om. Også Real Madrid skal være hissige på et kjøp av playmakeren som ble kåret til verdens beste spiller i 2007. Som kjent var også Manchester City i dialog med Milan om Kaka i januar.

Da takket Milan til slutt nei, og Galliani er redd for at Serie A blir tappet for mange spillere framover.

- Ikke for å være kjedelig, men hvis dette fortsetter i Italia blir vi en liten liga. Faktum er at vi har kjøpt de rette spillerne, siden andre klubber er interessert i dem, sier Milan-sjefen.

Kaka vil bli
Kaka sier selv til italienske Gazetta Dello Sport i dag at det ikke er han som presser på for å bytte klubb.

- Jeg sier dette for siste gang, jeg ønsker ikke å forlate Milan, sier Kaka.

Brasilianeren skjønner at det blir spekulasjoner om at han kan følge etter Ancelotti, fordi treneren var mannen som slapp ham til på A-laget i Milano.

- Jeg vil holde tett framover, fordi jeg ikke ønsker å bli misforstått. Det jeg ønsker å si til de millionene som finnes av Milan-supportere er: Jeg har tatt et valg, og vil bli.

ANGREPSDUO: Chelsea skal også ha lagt inn et bud på supertalentet Pato (t.v). Foto: AP /Alberto Ramella
ANGREPSDUO: Chelsea skal også ha lagt inn et bud på supertalentet Pato (t.v). Foto: AP /Alberto Ramella Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling