Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaka lover å ikke juble hvis han scorer

Møter gamle kjente i Milan onsdag.

SLIK FÅR DU IKKE SE KAKA PÅ ONSDAG: Av respekt for gamleklubben Milan kommer Kaká til å avstå fra feiring om han scorer i morgen. Foto: SPAIN SPORT SOCCER
SLIK FÅR DU IKKE SE KAKA PÅ ONSDAG: Av respekt for gamleklubben Milan kommer Kaká til å avstå fra feiring om han scorer i morgen. Foto: SPAIN SPORT SOCCER Vis mer

|||

Kaka møter sine gamle lagkamerater for første gang i oppgjøret mellom mesterligagigantene Real Madrid og Milan onsdag.

Real Madrid og Milan er de to mestvinnende klubbene i serievinnercupen og mesterligaen. Spanjolene har gått til topps i turneringen ni ganger, mens Milan har vunnet sju ganger.

- En kamp mellom Real Madrid og Milan er blant de beste i Europa, og vi kan nesten ikke vente. Det er en god test for oss, og en fin mulighet til å vise hva vi kan gjøre i Europa, sier Real-forsvareren Alvaro Arbeloa.

Halv milliard

Kaka forlot Milan til fordel for Real Madrid for 65 millioner euro (540 millioner kroner) i sommer. Stjernespilleren håper han kan hjelpe den spanske storklubben til etterlengtet suksess i mesterligaen. Real har ikke gått til topps i den prestisjetunge turneringen siden 2002.

Brasilianeren tilbrakte seks sesonger i Milan-trøyen og ledet blant annet laget til mesterligatriumf for to år siden. Han har lovet at han ikke vil juble hvis han scorer mot gamleklubben.

Sliter

Etter Kakas exit, har Milan slitt tungt. Silvio Berlusconis klubb ligger på en svak åttendeplass i serie A.

- Etter salget av Kaka er det normalt at det er nødvendig med litt tid til tilpasning. Men det er ingen unnskyldning, sier Milan-trener Leonardo, som er under hardt press.

- Det er riktig at Milan har det vanskelig i sin hjemlige serie, men det er en stor klubb, og de viser seg alltid fra sin beste side i mesterligaen, sier Raul Albiol til Reals nettsted.

Også andre spillere møter gamle lagkamerater. Midtbanespilleren Clarence Seedorf vant mesterligaen med Real i 1998, mens Klaas-Jan Huntelaar byttet fra Real til Milan i sommer.

Real Madrid topper gruppe C med seks poeng på to kamper. Milan gikk på et overraskende hjemmetap for Zürich i forrige runde og har tre poeng.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling