Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaka til 2013

Forlenget med Milan.

(Dagbladet.no): Mens sportsdirektørene i Real Madrid og Barcelona sikkert fortviler, puster nok pengefolket hos de spanske gigantene lettet ut over nyhetene fra Milano om at Kaká har forlenget med «Rossoneri».

Dermed blir det neppe noen utlegg i verdensrekordstørrelse mellom 1.juli og 31.august som involverer mannen som ble kåret til verdens beste fotballspiller i 2007.

Kaká har forlenget sin eksisterende avtale med to år, noe som medfører at den brasilianske 25-åringen er kontraktsbundet til AC Milan til 2013.

(Dagbladet.no/NTB)

FORLENGET MED MILAN: Fotballvidunderet Kaka har intensjoner om å bli lenge i AC Milan, til europeiske forsvarsspilleres fortvilelse, her representert med Arsenals William Gallas. Foto: AFP
FORLENGET MED MILAN: Fotballvidunderet Kaka har intensjoner om å bli lenge i AC Milan, til europeiske forsvarsspilleres fortvilelse, her representert med Arsenals William Gallas. Foto: AFP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media