Kaka utelukker Chelsea-overgang

- Jeg blir her.

(Dagbladet.no): Den brasilianske playmakeren fortsetter å linkes opp mot en rekordstor overgangshandel verdt 800 millioner kroner til Chelsea.

De blå fra Stamford Bridge skal tidligere i sommer ha lagt inn et astronomisk bud på Kaka, men dette ble senere avslått. Det skal da ha vært klubbens president Silvio Berlusconi som tok avgjørelsen.

Nå skal angivelig Chelsea ha skaffet seg en opsjon på spilleren etter å ha latt Andrej Sjevtsjenko signere for den italienske storklubben. 

Men etter at den engelske tabloidavisen Daily Mail i dag kunne melde om at den brasilianske superstjernen nå er ivrig på å signere for Chelsea før overgangsvinduet stenger, gikk Kaka selv ut og dementerte ryktene:

- Jeg til Chelsea? Jeg blir her som en Rossonieri-spiller, skal Kaka ha uttalt til Gazetta dello Sport, ifølge Skysports.

Den brasilianske superstjernen insisterer på at han er fornøyd i Milan og ikke har noen planer om å forlate klubben.

- Jeg skal hjelpe Milan med å vinne alle turneringer vi er involverte i denne sesongen. Klubben har gjort noen store signeringer, og Sjeva vil passe inn uten problemer. Jeg kan ikke si om jeg har blitt inkludert i Sjevtsjenko-avtalen, fordi om noen har lovet meg til Abramovitsj, var det ikke meg, sier han.

Kaka har ved flere anledninger gått ut og sagt at han er fornøyd, og spilleren gjør nå ingen unntak:

-JEG BLIR:
Milans store stjernespiller Kaka er ikke fristet av Chelseas rubler og blir fortsatt værende i motebyen. Foto: Marco Giglio, EPA/SCANPIX
-JEG BLIR: Milans store stjernespiller Kaka er ikke fristet av Chelseas rubler og blir fortsatt værende i motebyen. Foto: Marco Giglio, EPA/SCANPIX Vis mer

- Jeg har alltid sagt at jeg er fornøyd i Milan, og så lenge klubbens og mine mål er de samme, så blir jeg her. Mitt mål er å vinne, og det er Milans også. Så lenge det er som dette, vil jeg være her, konkluderer han.

Kaka utelukker Chelsea-overgang