- Kald krig mellom Armstrong og Contador

I dag må de samarbeide.

KJØLIG: Det spekuleres heftig i om det foregår en maktkamp mellom Lance Armstrong (foran) og Alberto Contador om lederskapet i Astana.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ Jaime REINA
KJØLIG: Det spekuleres heftig i om det foregår en maktkamp mellom Lance Armstrong (foran) og Alberto Contador om lederskapet i Astana.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ Jaime REINA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg dagens lagtempo direkte i livestudio fra klokka 14.30.

LA GRANDE MOTTE/OSLO (Dagbladet.no): Før Tour de France var det fullstendig udiskutabelt hvem som var lederen på det stjernespekkede Astana-laget, men etter den høyst oppsiktsvekkende avslutningen på gårsdagens etappe i sidevinden inn til målbyen La Grande Motte, stilles det plutselig spørsmål ved Alberto Contadors til nå ubestridte kapteinsverv.

Lance Armstrong nører nå oppunder spekulasjonene om at en intern strid om lederskap nå er under oppseiling i Astana.

- Jeg er ikke OK med teorien om at bare skal være en leder i laget. Jeg har vunnet sju Tour de France. Det må regnes med, sa 37-åringen i går.

Dersom Astana vinner dagens lagtempo med 40 sekunder på Fabian Cancellara og Saxobank og sju sekunder på Team Columbia og Tony Martin, så sitter den sjudobbelte mesteren igjen i gul trøye.

Får skylda for bruddetTour-favoritt Alberto Contador får skylda for bruddet som gjør at det utrolige kan skje igjen: Lance Armstrong kan vinne årets Tour de France, selv om 19 sekunders margin ned til lagkameraten betyr forsvinnende lite i det lange løp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer