Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kalddusj for Viking

Viking-trener Benny Lennartsson lot vreden gå ut over dommeren da laget hans gikk på sitt tredje strake hjemmetap i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

1-4 for Stabæk ble en gedigen nedtur etter triumfen i Trondheim søndag. Stillingen var 1-1 da Viking-keeper Lars Gaute Bø gikk i luftduell med Stabæks Christian Wilhelmsson i feltet etter 75 minutter. Dommer Espen Berntsen blåste likegodt straffe av det heller billige slaget.

- Jeg opplevde straffesparket som veldig tvilsomt og veldig avgjørende for kampen, raste Viking-trener Lennartsson etterpå. Christian Holter gjorde ingen feil fra 11-metersmerket, og satte ballen sikkert til side for Bø i Viking-buret.

Med 2-1-ledelse overtok Stabæk fullstendig på Stavanger stadion. Ti minutter før full tid økte Wilhelmsson til 3-1, før han likegodt la på til 4-1 i siste spilleminutt og ydmyket hjemmelaget.

- Vi var godt inne i kampen på 1-1, men etter det andre og tredje målet til Stabæk ble det vanskelig for oss. Det tredje målet var i tillegg offside, sa Lennartsson.

Hjemmelaget dominerte mesteparten av kampen, til det glapp fullstendig.

(NTB)