Kalenderpikene avkledd av rivalen - tapte 52-0

Hadde lite å stille opp med mot Cambridge.

NAKENKALENDER: Før matchen mot Cambridge ga Okford ut en kalender og donerte penger til organisasjone Beat, som hjelper personer med spiseforstyrrelser. Foto: Mark Barnfield
NAKENKALENDER: Før matchen mot Cambridge ga Okford ut en kalender og donerte penger til organisasjone Beat, som hjelper personer med spiseforstyrrelser. Foto: Mark Barnfield Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rugbylaget til universitetet i Oxford kastet nylig klærne for en god sak. Før matchen mot Cambridge ga de ut en kalender og donerte penger til organisasjone Beat, som hjelper personer med spiseforstyrrelser.

- Kalender-bildene var morsomt for hele laget. Ikke bare er det bra «team building», men å kunne gi penger til en god sak er viktig for oss, sier lagkaptein Carly Bliss i en kommentar til Dagbladet.

Men selve kampen gikk ikke så bra for Oxford-jentene, som ble skikkelig avkledd, skriver engelske The Mirror. Cambridge ga seg ikke før det sto 52-0 i målprotokollen i kampen som omtales som «Varsity Match».

Oxford var med i kampen til det gjenstod 20 minutter, men så skrudde Cambridge opp tempoet og kjørte over kalenderlaget. Stillingen etter første omgang var 12-0.

Det var det 29. møtet mellom lagene, og i fjor tapte Oxford-jentene med 47 poeng.

Alle bildene av jentene finnes i 2016-kalenderen.

Klubbpresident Helen Lamb forteller om hvordan jentene reagerte da forslaget om nakenkalender dukket opp.

- Et flertall av spillerne hadde aldri tenkt på å stille naken før, men vi ga det en sjanse, sier Lamb.

SNIKTITT: Et av bildene i kalenderen til Oxford-jentene. Foto: Mark Barnfield
SNIKTITT: Et av bildene i kalenderen til Oxford-jentene. Foto: Mark Barnfield Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer