- Kall meg «Only One», ikke «Special One»

Mourinho vil ha nytt kallenavn.

SNART SERIESTART: Jose Mourinho og Real Madrid vant den spanske serien forrige sesong. Nå er de straks klare for en ny sesong. Foto: Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
SNART SERIESTART: Jose Mourinho og Real Madrid vant den spanske serien forrige sesong. Nå er de straks klare for en ny sesong. Foto: Kevork Djansezian/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Real Madrid-trener José Mourinho er blitt kalt «Special One» etter å ha brukt betegnelsen om seg selv i tiden som Chelsea-manager. Nå mener portugiseren tiden er inne for å oppgradere kallenavnet.

Mourinho mener nemlig han nå fortjener å bli kalt «Only One». Oppraderingen - fra å være «den spesielle» til å bli «den eneste» - forklarer Real Madrid-treneren med at han har oppnådd noe ingen andre har klart.

49-åringen er den første treneren som har vunnet ligagull i de tre høyest rangerte ligaene i Europa. Med vårens ligagull med Real Madrid har Mourinho nemlig vunnet seriemesterskapene både i Spania, Italia og England.

- Du kan like meg eller ikke, men jeg er den eneste som har vunnet de tre viktigste ligaene i verden. Så kanskje folk bør begynne å kall meg «Only One» istedenfor «Special One», sa Mourinho til den portugisiske TV-kanalen SIC.

Den karismatiske treneren, som også vant både portugisisk seriegull og mesterligaen med Porto, fikk med seg to ligatitler som Inter-trener og like mange som Chelsea-manager.

Mourinho er blitt kalt «Special One» helt siden han ankom Chelsea fra Porto i 2004 og brukte ordene om seg selv på en pressekonferanse. Mandag uttalte den meritterte treneren at han er blitt mindre opptatt av seg selv og sine personlige mål i trenerkarrieren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer