Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kalla bryter stillheten etter Idrottsgala-bråket: - Det var unødvendig

Reagerte selv på SVT-innslaget.

STORT SETT BLID: - Det finnes like mange der jeg er sprudlende glad og det glitrer i øynene, sier Charlotte Kalla, som mislikte at SVT brukte et klipp av henne der hun var nedfor og sårbar.
Foto: AFTONBLADET
STORT SETT BLID: - Det finnes like mange der jeg er sprudlende glad og det glitrer i øynene, sier Charlotte Kalla, som mislikte at SVT brukte et klipp av henne der hun var nedfor og sårbar. Foto: AFTONBLADET Vis mer

(Dagbladet): Mandagens svenske Idrottsgala skapte overskrifter både i Sverige og her hjemme. Svenskene raste fordi Zlatan ble vraket i prisutdelingen, og ikke minst på et innslag underveis der Charlotte Kalla ble uthengt.

Mannen bak innslaget hevder Kalla visste akkurat hva hun ble med på, men den svenske skidronninga bryter selv stillheten i dag. Det var nemlig en ting hun reagerte på selv.

- Unødvendig - Jeg syntes opplegget som Andre (Pops, SVT) presenterte for meg under touren, det var helt greit. Klippet der jeg var sint og forbannet og utagerte. Men at de tok med et klipp der jeg var lei meg og sårbar, det synes jeg var unødvendig, sier Kalla til Expressen.

Kalla sier videre at hun har en dialog med SVT angående det som skjedde.

- Selv om de prøvde å være tydelige burde de ha sjekket opp nøyaktig hvilke klipp de skulle bruke. Det finnes jo en del å ta av. Det finnes like mange der jeg er sprudlende glad og det glitrer i øynene. Men siden den gang har det blitt noen klipp med svarte øyne også, sier Kalla.

Reagerte Det var det svenske langrennslandslagets pressesjef som reagerte på klippet som ble vist.

- Dette er den Charlotte jeg kjenner som ønsker alle godt, også SVT. Tommelen ned for Pops' spøk. Å være morsom på en vinnerskalles bekostning er smakløst. Liker det ikke, skriver Torbjörn Nordvall, pressesjef på det svenske landslaget, på sin Facebook-side.

Senere slag flere seg på, og Pops så seg nødt til å gå ut og forklare at Kalla hadde vært med på det. Likevel viser det seg at hun har sine tanker om det som ble vist.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media