Kalla med skremmeskudd mot Bjørgen

Distanserte Norge da Sverige gikk til topps på kvinnestafetten.

I GRYENDE STORFORM: Charlotte Kalla beviste til gagns at hun blir å regne med i vinter da hun distanserte Marit Bjørgen på dagens kvinnestafett.Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
I GRYENDE STORFORM: Charlotte Kalla beviste til gagns at hun blir å regne med i vinter da hun distanserte Marit Bjørgen på dagens kvinnestafett.Foto: Cornelius Poppe / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Det er tidlig å snakke om OL-generalprøver i november, men dagens stafett på Beitostølen er den eneste gjennomføringen verdenseliten får før Vancouver.

Skal man dømme ut i fra resultatlista, er det svenskene som er best rustet på kvinnesida etter en oppvisning i mesterlig skiteknikk fra Charlotte Kalla på sisteetappen.

For første gang i løpet av fire løpsdager på Beitostølen, viste Marit Bjørgen svakhetstegn da Kalla sendte ut et advarsel til konkurrentene.- Ja, absolutt. Jeg har stor respekt for konkurrentene. De går fort på ski, og Kalla er en av de beste skøyteløperne i verden, sier Bjørgen på spørsmål fra NRK om opplevelsen på sisteetappen var et skremmeskudd.

Kalla lover at det ikke er siste gang hun viser konkurrentene ryggen.

- Målet er OL i Vancouver i februar. Da smeller det, advarer hun.

Strek over Tour de SkiKvinnetrener Egil Kristiansen beroliger alle som er bekymret for Bjørgens ørlille tilbakeslag.- Det har vist seg at dagen etter at Marit har gått et renn, er hun ikke fullt ut restituert. Også forrige helg merket hun at hun var sliten i beina på søndagen, sier Kristiansen til NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer