Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kalla om at Bjørgen allerede er tilbake på ski: - Javel, har hun startet opp igjen?

Svensken mener det er kjempebra at hun er på gang.

ØNSKES VELKOMMEN: Charlotte Kalla er glad på Marit Bjørgens vegne.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
ØNSKES VELKOMMEN: Charlotte Kalla er glad på Marit Bjørgens vegne. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Marit Bjørgen ligger ikke på latsiden selv om hun nettopp har blitt mamma for første gang.

Landslagstrener Egil kristiansen bekreftet nylig overfor NRK at skidronningen er tilbake på skiene allerede, en liten måned etter at hun fødte sønnen Marius.

- Jeg vet ikke om vi kan kalle det trening. Det er i hvert fall ikke toppidrettstrening. Men hun har begynt å røre seg, sier Kristiansen til statskanalen.

- Kjempebra Den svenske avisa Expressen fortalte Charlotte Kalla at Bjørgen allerede er tilbake i trening.

- Javel, har hun startet opp igjen? Men det er klart; hun sluttet vel knapt å trene før fødselen, sier Kalla til Expressen.

Marit Bjørgen trente helt opp mot fødselen.

- Men det er kjempebra at hun allerede nå kan begynne å røre på seg - det er jo ikke noe man kan ta for gitt, sier Kalla.

- Vanskelig Bjørgen har som mål å gjøre comeback i løpet av vinteren, men det er svært lite trolig at det skjer i verdenscupen. Det har heller ikke Kalla noe tro på.

- Det føles som om det blir vanskelig å rekke et slikt møte. Verdenscupavslutningen er jo dessuten i Canada allerede i midten av mars. Jeg tipper Marit har en mer langsiktig plan, sier Kalla.

Dersom reisen ikke hadde vært så lang kunne Bjørgen rukket avslutningen. Hun har tidligere ikke utelukket at hun kan være i god nok form til å gjøre det godt i NM del to, som går av stabelen i begynnelsen av april.

Her kan du lese om hvordan sønnen til Marit Bjørgen fikk navnet sitt.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media